Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Limetten, unbehandelt
- 1 EL Erdnussöl
- 4 Frühlingszwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert
- 30 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 2 EL Kokoscreme
- 30 g Koriander
- 1000 g Wasser und etwas mehr kochendes Wasser zum Blanchieren der Salatblätter
- 4 frische Lachsfilets, ohne Haut (à ca. 100 g)
- Salz nach Geschmack
- Pfeffer nach Geschmack
- 4 Blätter Kopfsalat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronenspaghetti mit mariniertem Lachs
50min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20 min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1h
Garnelen-Chili
40 Min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Garnelen Xacuti
1h 20 min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 Min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1h 15min
Rotes Fisch-Curry
30 min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 Min