Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 80 g Zwiebel, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 2 EL Weißweinessig
- 1 ¼ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Gemüsefond
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 480 g), abgetropft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 2 Rinderhüftsteaks (à ca. 120 g)
- 60 g Wasser
- 1 TL Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1496 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Gefüllte Spitzpaprika mit Joghurt-Spinat
1h
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50 min
Putenfilet mit Wasabipüree und Möhren
45min
Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce
45min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 Std. 20 Min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 min
Garnelen-Eintopf
45min
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30 Min
Gefüllte Pimientos de Padrón
25min
Zitronen-Hähnchen
50 min
Rinderschmortopf
1 Std. 20 Min