Apparaten en accessoires
Schweinefilet Vindaloo
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Schweinefleisch, ohne Knochen gewürfelt (3 cm)850 g
-
Kreuzkümmelsamen1 ½ TL
-
Garam Masala2 TL
-
Senfkörner2 TL
-
frischer Ingwer in dünnen Scheiben15 g
-
Knoblauchzehen3 - 4
-
½ rote Paprika, in Streifenfrische Chilischoten in dünnen Ringen2 - 3
-
Weinessig1 EL
-
2 EL ZitronensaftTamarindenmark1 EL
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Butter2 EL
-
Zimt, gemahlen1 TL
-
Nelke1
-
Weizenmehl (ca. 20 g)1 geh. EL
-
Rinderfond500 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Vollrohrzucker25 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
32 g
Calorieën
1329 kJ /
318 kcal
Vetten
15 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Namaste, India!
10 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Massaman Curry mit Rindfleisch
40min
Schweinefleisch mit Wasabi
2u. 45min
Kofta Curry
1u. 10min
Schweinefleisch Vindaloo
4u.
Hähnchen in Joghurt
1u.
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2u. 10min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1u. 15min
Garam-Masala-Hähnchen
50min
Beef Madras
1u. 30min
Chicken Saag
50min
Chicken Jalfrezi
1u.
Hähnchen Tikka Masala
1u.