Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g Schweinefleisch, ohne Knochen, gewürfelt (3 cm)
- 1 ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 2 TL Garam Masala
- 2 TL Senfkörner
- 15 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 3 - 4 Knoblauchzehen
-
2 - 3
frische Chilischoten, in dünnen Ringen
of ½ rote Paprika, in Streifen - 1 EL Weinessig
-
1
EL Tamarindenmark
of 2 EL Zitronensaft - 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 EL Butter
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1 Nelke
- 1 geh. EL Weizenmehl (ca. 20 g)
- 500 g Rinderfond
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 25 g Vollrohrzucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1329 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry Madras (Gewürzmischung)
5min
Garam-Masala-Hähnchen
50 Min
Nasi Goreng
50 Min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 Min
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Chicken Saag
50 Min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Hähnchen in Joghurt
1u.
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1u. 15min
Chicken Jalfrezi
1u.
Hähnchen Tikka Masala
1u.
Beef Madras
1u. 30min