![Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/28422C65-EF21-4F55-9E1A-6D300D659042/Derivates/B8A66481-8798-4E47-966D-E0F260B865B6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teriyaki-Sauce
- 100 g Sojasauce
- 30 g Reisessig
- 35 g brauner Zucker
- 180 g Reiswein (Sake oder Mirin)
Schwertfisch-Spieße
- 250 - 300 g Schwertfisch, in Würfeln (2 cm)
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (3-4 cm)
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1274 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Putenspieße mit Cashew-Sauce Saté
2 godz.
Litschi Panna Cotta mit Rosenwasser-Sirup
4 Std. 30 Min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 min
Thai-Bällchen
1 godz. 40 min
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1 godz.
Champagner-Granita mit Himbeeren
13 godz.
Garnelen mit Queller und Thai-Basilikum
30 min
Fisch-Schaschlik
35min
Garnelenchips
35min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1 godz. 30 min
Curryhuhn
2h 40min
Riesengarnelen in Cognac
20min