Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fond
- 20 Garnelen, roh, groß, geschält
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
- 1 TL Paprika edelsüß
- 100 g Wasser
- 100 g trockener Weißwein
Seeteufel und Sauce
- 120 g Porree, nur weiße Anteile, in Stücken
- 80 g natives Olivenöl
- 20 g Mehl
- 100 g Tomatensauce
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1000 g Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten, in Medaillons (à 70-80 g)
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 768 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Thai-Lachs-Päckchen
45 Min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Lachs-Tatar
5 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Garnelen-Eintopf
45 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Muscheln in Weißweinsud
35 min