Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Koriander, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe (optioneel)
-
15
g Erdnussöl
of 15 g Olivenöl - 10 g Honig (2 TL)
- 10 g Sojasauce (2 TL)
- ½ TL Sambal Oelek (optioneel)
- 1 TL Salz
- 2 Putenbrustfilets, ohne Haut (insges. 300-350 g), ganz (ca. 2 cm dick)
- 500 g Wasser
- 350 g Blumenkohlröschen
- 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 30 g Butter
- 1 TL Wasabipaste
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1758 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50 Min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1 Std.
Schweinefilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
40 Min
Spargelwok mit Schweinefilet
1 Std. 15 Min
Orangen-Pute mit Kartoffeln und Kohlrabi
40 Min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min
Putenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Drillingen
40 Min
Lachs mit Mangosauce, breiten Bohnen und Möhren
1 Std.
Ingwerhühnchen mit Bohnen
50 Min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1 Std. 10 Min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 Std.