Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Schweinefilet, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 2 EL Sojasauce, dunkel
- 1 TL Fischsauce
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Rapsöl
- 15 g Sesamöl, geröstet, und etwas mehr zum Marinieren
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 3 Stängel Koriander
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g passierte Tomaten
- 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 25 g Wasabipaste
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Jasminreis
- 500 g Paprika, gemischt, in Stücken (2 cm)
- 100 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2335 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tobago Fisch-Hotpot
40min
Karibische Paella aus dem Ofen
1 godz. 10 min
Boeuf Bourguignon
9h 30 min.
Cape Malay Hähnchen-Curry
1h
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1 godz. 10 min
Garnelen Xacuti
1 Std. 20 Min
Schweinefleisch Vindaloo
4 godz.
Chicken Akhni
1h 30min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 Min
Garam-Masala-Hähnchen
50 min
Nasi Goreng
50 min