Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl
- 450 g rote Zwiebeln, halbiert
- 80 g Schinkenwürfel
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ½ EL Kräuter der Provence
- 200 g Rotwein
- 100 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale, in Würfeln (3 cm)
- 4 - 5 Hähnchenoberschenkel, ohne Haut (ca. 550 g)
- 250 g frische Pilze, geviertelt
- 1 EL Petersilie zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Brokkolisalat mit Apfel und Rind
30 min
Kalbsrouladen mit Bohnenstampf
45 Min
Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenkuchen mit Zitronensirup
2 Std. 20 Min
Lammrack mit Gemüse-Couscous
50 Min
Geschmortes Kalbsragout
2u. 10min
Colombo-Lammcurry mit Auberginen
2 Std. 15 Min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1 Std. 10 Min
Gedämpfter Fisch mit Reis-Pilaw und Gemüse
50 Min
Kabeljau-Gratin
50 Min
Lammragout
1h
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4 Std. 20 Min
Italienisches Gulasch
2h