Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Möhren, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 200 g Sahne
- 50 g Paniermehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette
50min
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30 min
Heidelbeer-Baiser-Kuchen
1h 30min
Schnelle Thunfisch-Pizza
1h
Kabeljau mit Kräuterkruste, Reis und Zitronensauce
45min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10 min
Puten-Auflauf mit Süßkartoffelkruste
1h 30min
Fischcurry
45min
Fisch-Reis-Auflauf
1 godz. 20 min
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1h
Fischcurry
55min