
Apparaten en accessoires
Kabeljau-Gratin
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 Portionen
Ingrediënten
Kabeljau
-
Brot vom Vortag, in Stücken100 g
-
Milch100 g
-
Olivenöl50 g
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Knoblauchzehen2
-
Möhren in Stücken300 g
-
Kabeljau in Stücken (3 cm)400 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
Béchamelsauce und Fertigstellung
-
Milch300 g
-
Mehl60 g
-
Butter30 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Muskat1 Prise
-
Sahne200 g
-
Paniermehl50 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
421 kcal /
1761 kJ
Eiwitten
19 g
Vetten
26 g
Koolhydraten
29 g
Vezels
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Damals. Heute. Für immer.
50 recepten
Duitsland
Duitsland