Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Kaninchenfleisch, in Stücken (2-3 cm)
- Wasser für das Kaninchenfleisch
- ½ TL Salz und etwas mehr für das Kaninchenfleisch
- 3 EL Weißweinessig
- 40 g Öl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Zwiebel, in Ringen
- 2 Lorbeerblätter
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Basilikumblätter, frisch
- 2 Gewürznelken
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 70 g Möhren, in Stücken
- 100 g grüne Paprika, in Stücken
- 50 g Schinkenspeckwürfel
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1535 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coq au vin
2h
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1 Std.
Geflügelleber-Pastete
1h 10min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9 Std. 15 Min
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Lammragout
1 Std.
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min