Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Lammkeule (1600-2000 g)
- 100 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 4 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 Brötchen, trocken, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 350 g Suppengemüse, in Stücken
- 200 g Fleischtomaten, geviertelt
- 300 - 500 g Rotwein, nach Geschmack
- 50 - 100 g Sahne, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2367 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1 godz. 20 min
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Coq au vin
2 Std.
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2 Std.
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 godz. 20 min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.