Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g rote Zwiebeln, davon 50 g halbiert und 400 g in feinen Ringen (3 mm)
- 30 g Butter
- 30 g Mehl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 120 g Rotwein
- 50 g Apfelsaft
- ¾ TL Salz
- 40 g brauner Zucker
- 800 g Wasser
- 20 g roter Portwein
- 50 g Balsamico, dunkel
- Öl zum Braten
- 1 Roggenbrötchen, in Würfeln (2 cm)
- 1 ½ TL BBQ-Gewürzmischung
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 4779 kJ / 1140 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 133 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwiebelsuppe
40min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1 godz.
Ungarische Pilzsuppe
30 min
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40min
Zwiebelsuppe
45 min
Zwiebelsuppe
40min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20 min
Petersilien-Rahm-Suppe
35 min
Rotes Zwiebelcremesüppchen
30 min
Überbackene Porreesuppe mit Cheddar
1 godz.
Knoblauchsuppe
30 min
Parmesan-Kartoffel-Suppe
40min