Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g rote Zwiebeln, davon 50 g halbiert und 400 g in feinen Ringen (3 mm)
- 30 g Butter
- 30 g Mehl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 120 g Rotwein
- 50 g Apfelsaft
- ¾ TL Salz
- 40 g brauner Zucker
- 800 g Wasser
- 20 g roter Portwein
- 50 g Balsamico, dunkel
- Öl zum Braten
- 1 Roggenbrötchen, in Würfeln (2 cm)
- 1 ½ TL BBQ-Gewürzmischung
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 4779 kJ / 1140 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 133 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai-Curry-Suppe mit Mango-Relish
2 godz. 10 min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h
Südafrikanisches Bohnen-Chutney
7h
Curry-Kartoffel-Suppe
35min
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35min
Eier-Zwiebel-Curry
45 Min
Knoblauchsuppe
30min
Mosterdsoep (Holländische Senfsuppe)
30min
Zwiebelsuppe
45 Min
Zwiebelsuppe
40min
Hähnchen-Eintopf mit Rotwein und Pilzen
45 Min