![Rotwein-Zwiebelsuppe Rotwein-Zwiebelsuppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b7939073-02a6-4fda-b5ab-6fca66ca77df/Derivates/0a5576be-984f-4611-ab11-acf09993f67f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g rote Zwiebeln, davon 50 g halbiert und 400 g in feinen Ringen (3 mm)
- 30 g Butter
- 30 g Mehl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 120 g Rotwein
- 50 g Apfelsaft
- ¾ TL Salz
- 40 g brauner Zucker
- 800 g Wasser
- 20 g roter Portwein
- 50 g Balsamico, dunkel
- Öl zum Braten
- 1 Roggenbrötchen, in Würfeln (2 cm)
- 1 ½ TL BBQ-Gewürzmischung
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 4779 kJ / 1140 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 133 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 min
Käsesuppe
35 min
Käse-Bier-Fondue
30 min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30 min
Kräuter-Knoblauch-Cremesuppe mit Schnecken
45 min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1 Std.
Tomatenessenz
13 godz. 30 min
Senfsüppchen
30 min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 min
Knoblauchsuppe
30 min
Rindfleischsuppe
40 min
Kartoffel-Käse-Suppe
30 min