Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 300 g Salatgurke, geschält, entkernt, in Stücken
- 175 g Doppelrahm-Frischkäse
- 1 TL Meerrettich aus dem Glas
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Piment d'Espelette
- 4 Scheiben Vollkornbrot
- 150 g Nordseekrabben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1252 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 Min
Radieschensalat
10 min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10 min
Basilikum-Joghurt-Dressing
5 Min
Glückstädter Matjestopf
3h 30 min
Krabben-Quark-Tatar
10 min
Kabeljau in Senfsauce
40 Min
Mango-Quarkspeise
10 min
Eier in Petersiliensauce
1h
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Joghurt-Kräuter-Dressing
10 min