Apparaten en accessoires
Kokos-Kirsch-Kompott mit Minzpesto
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
10 Portionen
Ingrediënten
Kirschkompott
-
Sauerkirschen (á 700 g)2 Gläser
-
Kokosmilch (á 400 g)2 Dosen
-
Zucker90 g
-
Speisestärke50 g
Minzpesto
-
Limetten unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst2
-
Zucker40 g
-
Minze abgezupft1 Bund
-
Pistazien, ungesalzen, geschält80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
1516 kJ /
364 kcal
Vetten
19 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feste feiern
109 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Glühweinwaffeln
30min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50min
Erdbeercurd
30min
Blitz-Cassata
20min
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2u.
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
12u.
Ananas-Kokos-Pudding
2u.
Kartoffel-Apfel-Salat
1u.
Espresso-Pinienkern-Waffeln
45min
Spreewälder Mohnpielen (Brandenburg)
20min
Bananen-Curry-Suppe
30min
Apfel-Schmand-Torte
2u.