Apparaten en accessoires
Cassata-Creme
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Zartbitter-Schokolade (50% Kakao) in Stücken60 g
-
getrocknete Aprikosen, entsteint (Soft-Aprikosen)100 g
-
Cranberrys, getrocknet50 g
-
Milch250 g
-
Eigelb1
-
Zucker30 g
-
Salz1 Prise
-
Speisestärke20 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt½
-
Ricotta500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
176 mg
Eiwitten
19 g
Calorieën
2106 kJ /
504 kcal
Vetten
26 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
16 g
Koolhydraten
51 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Engelsspeise
30min
Avocado-Zitronen-Creme
20min
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2u. 30min
Blitz-Cassata
20min
Himbeerwolke
2u. 10min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1u. 50min
Biskuitdessert Zuppa inglese
2u. 30min
Birnencreme
3u. 30min
Cappuccino-Traum
3u. 30min
Apfel-Quark-Trifle
1u. 30min
Limetten-Ingwer-Mousse
8u. 20min
Quarkcreme mit Orange
2u.