
Apparaten en accessoires
Cassata-Creme
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Zartbitter-Schokolade (50% Kakao) in Stücken60 g
-
getrocknete Aprikosen, entsteint (Soft-Aprikosen)100 g
-
Cranberrys, getrocknet50 g
-
Milch250 g
-
Eigelb1
-
Zucker30 g
-
Salz1 Prise
-
Speisestärke20 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt½
-
Ricotta500 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
504 kcal /
2106 kJ
Eiwitten
19 g
Vetten
26 g
Koolhydraten
51 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
16 g
Natrium
176 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 recepten
Duitsland
Duitsland