Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basilikum-Bagna-Fredda
- 60 g Pflanzenöl
- 60 g Olivenöl
- 60 g Sardellenfilet, in Öl
- 200 g Milch
- 8 Knoblauchzehen
- 2 frische Lorbeerblätter, mehrfach eingeschnitten
- 30 g Basilikum, abgezupft
- 4 Prisen Salz
-
¼ - ½
TL Piment d'Espelette
of ¼ - ½ TL Cayenne-Pfeffer
Gemüse und Fertigstellung
- 1 rote Paprika, in Streifen (2 cm)
- 1 grüne Paprika, in Streifen (2 cm)
- 1 Fenchelknolle, in Spalten (1,5 cm)
- 6 Staudensellerie-Stangen, längs halbiert, in Stücken (12 cm)
- 10 Möhren, schlank, längs halbiert
- 1 Römersalat, mini, in Spalten (2 cm)
- 8 Scheiben Ciabatta, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2294 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 1141 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelsalat
1h 30min
Kernige Kartoffelsuppe
35min
Fleischbällchen in Kräutersauce
45min
Spicy Mary
5min
Tomatensauce
40min
Paprikabrösel
30min
Sylter Guacamole
10min
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 godz. 30 min
Rohkost, gemischt
10min
Königsberger Klopse - mal anders
1h
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50min