Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basilikum-Bagna-Fredda
- 60 g Pflanzenöl
- 60 g Olivenöl
- 60 g Sardellenfilet, in Öl
- 200 g Milch
- 8 Knoblauchzehen
- 2 frische Lorbeerblätter, mehrfach eingeschnitten
- 30 g Basilikum, abgezupft
- 4 Prisen Salz
-
¼ - ½
TL Piment d'Espelette
of ¼ - ½ TL Cayenne-Pfeffer
Gemüse und Fertigstellung
- 1 rote Paprika, in Streifen (2 cm)
- 1 grüne Paprika, in Streifen (2 cm)
- 1 Fenchelknolle, in Spalten (1,5 cm)
- 6 Staudensellerie-Stangen, längs halbiert, in Stücken (12 cm)
- 10 Möhren, schlank, längs halbiert
- 1 Römersalat, mini, in Spalten (2 cm)
- 8 Scheiben Ciabatta, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2294 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 1141 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grober Fleischkäse aus dem Varoma
2h 45min
Gefüllte Tomaten
45min
Kartoffelsalat
1h 30min
Couscoussalat mit gebratenem Gemüse
2h 50min
Rohkost, gemischt
10 dk
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 min
Rotkohl-Slaw mit Pistazien
30 min
Seelachs mit Dijon-Senfsauce und Currycroûtons
35 min
Cassata-Creme
20min
Norddeutsche Pfannkuchen
45min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50h
Krabbencocktail
30 min