Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ EL Fenchelsamen
- 1 ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 500 g Lachsfilet, frisch, mit Haut
- 500 g Kabeljaufilet, frisch, mit Haut
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Wasser zum Einlegen
- 2 Fenchelknollen, klein, in Spalten
- 3 EL Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2908 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30min
Gefüllte Hähnchenbrustfilets
45min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1h
Gemüsereis mit Lamm
40min
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1h 15min
Fisch-Piccata
1h
Fisch-Schaschlik
35 min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20min
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20min
Curryhuhn
2 godz. 40 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30min