Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ EL Fenchelsamen
- 1 ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 500 g Lachsfilet, frisch, mit Haut
- 500 g Kabeljaufilet, frisch, mit Haut
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Wasser zum Einlegen
- 2 Fenchelknollen, klein, in Spalten
- 3 EL Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2908 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1 godz.
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1 godz.
Rotbarsch in Basilikumteig
30min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 min
Graved Lachs
48h
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30min
Edelfischragout
35min
Tagine mit Seeteufel
1 godz.
Sizilianischer Garnelensalat
40min
Gemüsefond
45min
Fischsuppe
1 godz. 40 min
Andalusische Fischsuppe
50min