Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ EL Fenchelsamen
- 1 ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 500 g Lachsfilet, frisch, mit Haut
- 500 g Kabeljaufilet, frisch, mit Haut
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Wasser zum Einlegen
- 2 Fenchelknollen, klein, in Spalten
- 3 EL Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2908 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry-Hähnchen mit lauwarmem Kartoffelsalat
1 Std.
Spargel-Papaya-Cocktail
35 Min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Fisch-Piccata
1 Std.
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1 Std.
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1h 15min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1小时 20 分钟
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 Std. 30 Min
Curryhuhn
2h 40min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30 Min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1小时 20 分钟