Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Balsamico
- 150 g Rotwein, Burgunder
- 80 g Aprikosenkonfitüre
- 2 Zweige Rosmarin, frisch, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, frisch, abgezupft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- Voeding
- per 1 Gesamtrezept
- Calorieën
- 1933 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokosmarinade zu Lammspießen
1h 25min
Nudel-Steak-Salat mit Apfel-Dressing
30 min
Nudelsalat mit Radicchio und Parmesan-Knusper
35min
Marinierte Schweinenackensteaks
2 godz. 30 min
Joghurt-Ingwer-Dressing
10 min
Exotische Marinade zu Hähnchen
5h
Honig-Limetten-Hähnchen mit Mango-Chutney
1h 15min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25 min
Geflügel-Curry-Salat im Glas
25 min
Gegrillte Schweinespieße
7h 10 min
Grüne Steaksauce
10 min
Biermarinade zu Nackensteaks
4 Std. 20 Min