Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 150 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 2 Eier, getrennt
- 400 g Brie, in Stücken
- 250 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Stücken
- 300 g Nordseekrabben
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Bund Dill, ohne Stiele, gehackt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleisch-Käse-Quiche
1h 40min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Lachs-Cannelloni
50min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Gorgonzola-Törtchen mit Birne
1h 30min
Apfel-Speck-Muffins
40min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1 godz.
Blätterteigmuffins mit Lachs und Avocado
35min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 godz. 20 min
Lachsrolle
3 Std. 30 Min
Hackfleisch-Gemüse-Kuchen
1h 10min
Zwiebel-Schinken-Quiche
1h 30min