Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 140 g Lindenhonig und etwas mehr zum Beträufeln
- 500 g Quark, 20% Fett
- ¼ TL Orangenschale, unbehandelt, dünn abgerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bayerische Creme
8u.
Limetten-Buttermilch-Mousse
3 Std.
Panna Cotta mit Honigmelone
5h 15min
Crème brûlée
6 Std.
Panna Cotta
5 Std.
Mocca-Panna-Cotta
4 Std. 15 Min
Weiße Schokomousse
10h
Joghurtmousse Vanille
2 godz. 30 min
Weiße Schoko-Grießflammeri
4 Std. 45 Min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Nougat-Panna-Cotta
4 Std. 15 Min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4sa 40 dk