Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brandteig
- 120 g Wasser, kalt
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zucker
- 120 g Mehl und etwas mehr für das Blech
- 3 Eier
Creme
- 4 Blätter Gelatine, weiß
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 220 g Erdbeeren, halbiert
- 70 g Zucker
- 150 g Sahnejoghurt
- 20 g Limettensaft
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Marinierte Erdbeeren
- 400 g Erdbeeren
- 20 g Zucker
- 20 g Limettensaft
- 1 EL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1949 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Mille-feuille vom Weinbergpfirsich
1h
Schwarzwälder Kirschtorte
10 Std. 30 Min
Windbeutel mit Preiselbeersahne
1h 30min
Sylter Sturmbeutel mit Erdbeersahne
1h
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1h
Erdbeer-Zitronen-Torte
5h
Erdbeer-Tarte
7 godz.
Erdbeer-Schnitten mit Basilikum-Mascarpone
1 Std. 40 Min
Hippen
50min
Tortentraum Himbeere
5h
Flockentorte
2h 25min
Blaubeer-Biskuitrolle
5h