Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- Butter zum Einfetten
- 60 g Zucker
- 1 Eigelb
- 170 g Mehl
- ½ TL Backpulver
Biskuitboden
- 2 EL Wasser, warm
- 5 Eier
- 180 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 180 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
Füllung und Fertigstellung
- 10 Blätter Gelatine
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Dose Mango (425 g)
- 200 g Frischkäse
- 500 g Joghurt, 3,5% Fett
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 280 g Zucker
- 30 g Wasser
- Lebensmittelfarbe, orange
- 60 g Pistazien, gehackt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1999 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Schwarzwälder Kirschtorte
3u.
Donauwellen
2 Std. 30 Min
Erdbeer-Pfirsich-Torte
5 Std.
Schoko-Mocca-Sahne-Torte
4h 30min
Fruchtige Erdbeer-Schmand-Torte
5 Std. 30 Min
Tortentraum Himbeere
5 Std.
Flockentorte
2 Std. 25 Min
Maracuja-Schmand-Torte
4 godz. 45 min
Allrounder-Torte
1 Std. 30 Min
Quark-Sahne-Blaubeer-Torte
6 Std. 30 Min
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Kirsch-Windbeutel-Torte
5 Std.