Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig mit Bier
- 220 g Bier
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Mehl
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Belag
- 250 g stückige Tomaten aus der Dose oder frisch
- 250 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm)
- 3 Prise Salz
- 1 EL natives Olivenöl
- 12 Basilikumblätter, frisch, zerpflückt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Pizza Margherita
1sa 35 dk
Pizza Frescolina
1h 40min
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30min
Frühlingspizza Toni M.
6 godz. 40 min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1sa 10 dk
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1sa 35 dk
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40min