Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig mit Bier
- 220 g Bier
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Mehl
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Belag
- 250 g stückige Tomaten aus der Dose oder frisch
- 250 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm)
- 3 Prise Salz
- 1 EL natives Olivenöl
- 12 Basilikumblätter, frisch, zerpflückt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza mit Radicchio und Schinken
1h
Pizza Frescolina
1h 40min
Pizza Margherita
1h 35 min.
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 godz. 20 min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35 min.
Paprika-Pizza
1sa 55 dk
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 godz. 10 min
Mozzarella-Thymian-Focaccia
2h
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35 min.
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 godz. 45 min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40min