Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 300 g Wasser
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 EL Öl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Dose Tomaten, geschält, klein (200 g)
- 12 Basilikumblätter, frisch, und etwas mehr zum Bestreuen
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 120 g Feta, in Stücken
- 2 Kugeln Büffel-Mozzarella, in Scheiben
- Oregano zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 5070 kJ / 1210 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 129 g
- Vetten
- 49 g
Alternatieve recepten
Vier-Käse-Pizza
1h 40min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Pizza Margherita
1h 35 min
Pizza Margherita
1h 45min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1h 20 min
Frittierte Mini-Pizzen
2h
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35 min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2h 30 min
Pizza Frescolina
1h 40min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20 min