Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 300 g Wasser
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 EL Öl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Dose Tomaten, geschält, klein (200 g)
- 12 Basilikumblätter, frisch, und etwas mehr zum Bestreuen
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 120 g Feta, in Stücken
- 2 Kugeln Büffel-Mozzarella, in Scheiben
- Oregano zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 5070 kJ / 1210 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 129 g
- Vetten
- 49 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
1h 45min
Pfeffer-Brötchen
1h 20min
Pizza Frescolina
1h 40min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1 godz. 5 min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35min
Pizza auf ligurische Art
1 godz. 50 min
Mini-Focacce Phantasie
2 Std. 5 Min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Neapolitanischer Kranz
2h 15min
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1h 30min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pizzaschnecken mit Salsiccia
1h 20min