Brotkranz mit Eiern

Brotkranz mit Eiern

4.5 33 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
12 Stücke

Ingrediënten

Teig
  • Wasser
    420 g
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Zucker
    1 EL
  • Öl von den eingelegten Tomaten und etwas mehr zum Bestreichen
    30 g
  • Mehl
    700 g
  • Salz
    1 EL
Füllung und Fertigstellung
  • Wasser
    500 g
  • Eier
    6
  • Basilikum abgezupft
    1 Bund
  • Emmentaler in Stücken
    300 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    200 g
  • gekochter Schinken in Würfeln (1 cm)
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 21 g
Calorieën 1738 kJ / 415 kcal
Vetten 15 g
Koolhydraten 47 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...