Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 420 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 EL Zucker
- 30 g Öl von den eingelegten Tomaten und etwas mehr zum Bestreichen
- 700 g Mehl
- 1 EL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 6 Eier
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
- 300 g Emmentaler, in Stücken
- 200 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 150 g gekochter Schinken, in Würfeln (1 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hack-Muffins
1h
Schinkenswirls
1 godz. 20 min
Krapfen mit Aprikosen-Frischkäse-Füllung
4h
Fougasse mit Käse
2h 35min
Pizzarolle mit Chili, Pilzen und Paprika
2h 15min
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1 godz. 10 min
Partysonne
1h
Monkey Bread
3h
Ahle Worscht-Kräppel
1 godz. 10 min
Pizzarolle
1h 40min
Breakfast Muffins
35 min
Käse-Schinken-Stangen
1h