Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 geh. TL Salz
Füllung
- 20 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 60 - 80 g gelbe Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 60 - 80 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 500 g Champignons, geputzt, in dünnen Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 2 frische Chili, entkernt
- 20 g Milch zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 703 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min
Badischer Flammkuchen
1h
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1h 20min
Teigtaschen mit Fetakäse
1h
Käse-Sesam-Ecken
2h
Neapolitanischer Kranz
2 Std. 15 Min
Ciabattabrötchen
1h 40min
Brotkranz mit Eiern
2 godz. 20 min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1h 20min
Italienische Windbeutel mit Kräuter-Frischkäse-Füllung
2h
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1h 5min
Paprika mit Kartoffelfüllung
1h 30min