Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz - 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag
- 200 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 60 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 350 g Paprika, gelb und rot, in Streifen
- 400 g Tomaten, ohne Kerne, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2669 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Frescolina
1h 40 min
Pizza Margherita
1 Std. 35 Min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20 min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30 min
Zucchini-Pizza
1h 50 min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1 Std. 10 Min
Gemüsepizza
1h 40 min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 Std. 10 Min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1 Std. 35 Min
Pizza Margherita mit Bier
2 Std. 10 Min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40 min