Apparaten en accessoires
Kirschlasagne
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Kirschen (680 g)1 Glas
-
Eier getrennt2
-
Quark, 20% Fett400 g
-
Hartweizengrieß2 EL
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Zimt1 TL
-
Lasagneplatten6
-
Mandeln, gehobelt zum Bestreuen1 EL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
21 g
Calorieën
1597 kJ /
381 kcal
Vetten
11 g
Koolhydraten
46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Very Cherry
12 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1u.
Birnen-Kirsch-Auflauf
1u.
Apfel-Grieß-Kuchen
3u.
Zwetschgen-Donauwelle
2u. 30min
Apfel-Brötchen-Auflauf
1u. 10min
Schwarzwälder Kirschknödel
1u.
Quark-Kirsch-Auflauf
1u.
Nudel-Kirsch-Auflauf
1u.
Schoko-Kirsch-Schmarrn vom Blech
30min
Bauernpizza
1u. 40min
Kernige Kartoffelsuppe
35min
Apfel-Spekulatius-Auflauf
30min