Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser, lauwarm
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 500 g Möhren, in Scheiben
- 500 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 200 g Sahne
- 300 g Blauschimmelkäse (z.B. Gorgonzola), weich, in Stücken
- 70 g Tomatenmark
- 8 hart gekochte Eier, geachtelt oder in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4410 kJ / 1052 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 16.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1 godz. 30 min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Gemüse-Nudel-Suppe, Schweinefleischrolle mit Gemüsebeilage, Pudding, Muffins
1h 40min
Blumenkohl-Puffer
30 min
Champignonpizza
1h 40min
Spaghetti mit Gemüse-Sahnesauce
25 min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1 godz. 10 min
Focaccia mit Brokkoli
2h 15min
Sattmacher-Pizza
1h
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 godz. 20 min
Kartoffelpizza mit Gemüse
2h
Bauernpizza
1h 40min