Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Dinkelkörner
- 250 g Mehl
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 30 g Öl
- 180 g Wasser, lauwarm
Belag und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 1 Paprika, in Stücken
- 400 g Möhren, in Stücken
- 8 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 60 g)
- 8 - 10 Oliven, grün, entsteint
- 150 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 200 g Gouda, in Stücken
- 1 - 2 frische Chili, entkernt, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2922 kJ / 699 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 11.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatenspätzle
15 Min
Möhren-Mais-Fritters
35 Min
Pizza mit Ratatouille
3 Std.
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25 min
Pizzarolle mit Chili, Pilzen und Paprika
2h 15min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35 min
Paprika-Pizza
1h 55min
Gemüsepizza
1 Std. 40 Min
Bauernpizza
1 Std. 40 Min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35 min
Pizza Margherita mit Bier
2 Std. 10 Min