Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 170 g Wasser, lauwarm
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 150 g Frischkäse
- 50 g rotes Pesto
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 170 g Gouda, in Stücken
- 1 Dose Artischockenherzen (390 g), abgetropft, in mundgerechten Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2016 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Pizza Frescolina
1u. 40min
Räucherlachs-Pizza
1u.
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1u. 45min
Fougasse mit Käse
2h 35 min
Spinat-Pizza mit Ei
1u. 45min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1u. 45min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 Std. 10 Min
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
4-Käse-Pizza
3h 50min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1u. 20min
Bauernpizza
1u. 40min