Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 170 g Wasser, lauwarm
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 150 g Frischkäse
- 50 g rotes Pesto
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 170 g Gouda, in Stücken
- 1 Dose Artischockenherzen (390 g), abgetropft, in mundgerechten Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2016 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
4-Käse-Pizza
3 Std. 50 Min
Pizza Frescolina
1h 40 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20 min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20 min
Champignonpizza
1h 40 min
Focaccia mit Brokkoli
2h 15 min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1h 5min
Paprika-Pizza
1h 55min
Räucherlachs-Pizza
1h
Gemüsepizza
1h 40 min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 Std. 10 Min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min