Birnen-Kartoffel-Reibekuchen mit Schinkendip

Birnen-Kartoffel-Reibekuchen mit Schinkendip

4.0 101 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

Birnen-Kartoffel-Reibekuchen
  • Kartoffeln in Stücken
    700 g
  • Birnen fest, in Stücken
    300 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Speisestärke
    50 g
  • Ei
    1
  • Öl zum Braten
Schinkendip
  • Schinkenwürfel mager
    100 g
  • Schmand
    300 g
  • Milch
    20 g
  • Zitronensaft
    5 g
  • Dill, getrocknet
    ½ TL
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 13 g
Calorieën 2350 kJ / 561 kcal
Vetten 33 g
Vezels 4.7 g
Koolhydraten 53 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...