Sauerkraut-Kartoffel-Puffer
TM5 TM31

Sauerkraut-Kartoffel-Puffer

3.9 (36 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
  • 1 Dose Sauerkraut (Abtropfgew. 285 g)
  • 600 g Kartoffeln, in Stücken
  • 120 g Zwiebeln, halbiert
  • 2 Eier (Kl. M)
  • 1 TL Salz
  • 10 EL Öl
  • 250 g Saure Sahne
  • 4 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen

Voeding
per 4 Portionen
Calorieën
2135 kJ / 510 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
27 g
Vetten
38 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten