Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gouda, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 500 g Tomaten, geviertelt
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g Tomatenmark
- 10 g Zucker
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 800 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- Pfeffer zum Würzen
- Muskat zum Würzen
- 2 Fenchelknollen (700 g), in dicken Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1714 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 godz.
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Gurken-Bulgur-Schiffchen mit Gemüsereis
1h 15min
Fencheleintopf
35 min
Vegetarische Mangoldrouladen
1 godz. 30 min
Möhren-Fenchel-Durcheinander
45 min
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50 Min
Gemüseauflauf mit Kartoffeln und Parmesan überbacken
1 godz.
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 godz. 10 min
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1 godz.
Fenchelgemüse
30 min