Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gouda, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 500 g Tomaten, geviertelt
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g Tomatenmark
- 10 g Zucker
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 800 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- Pfeffer zum Würzen
- Muskat zum Würzen
- 2 Fenchelknollen (700 g), in dicken Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1714 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1h
Wirsing-Möhren-Curry
1 Std. 10 Min
Sellerie-Schnitzel mit Sesam-Panade und Kartoffelpüree
1h
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Gelbe-Bete-Risotto
2h
Möhren-Wirsing-Lasagne
2h
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2h
Pizza mit Rote Bete
1h 30min
Vegetarische Mangoldrouladen
1h 30min
Chinakohl-Pizza
1h 40min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1h