Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Rauchmandeln
- 400 g Wirsing, in Stücken
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Streifen
- 40 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 800 g Wasser, kochend heiß
- 250 g Orecchiette (z.B. von DeCecco), siehe Tipp
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1645 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Linsen-Gratin
1h 20min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 phút
Pasta mit grünem Spargel und Zucchini
30min
Möhren-Spinat-Pasta
35 phút
Wirsing italienisch mit Bandnudeln
50 Min
Brokkoli-Pasta
25 phút
Wirsing-Pasta
1h
Pasta mit Dicken Bohnen und Garnelen
1h
Nudel-Porree-Topf
25 phút
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20 phút
Grünkohl-Risotto
50 Min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1h 10min