Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 300 g Dicke Bohnen, frisch oder TK, aufgetaut
-
300
g Erbsen, frisch
of 300 g Erbsen, TK, aufgetaut - 30 g Honig
- 10 g Sonnenblumenöl
- 300 g Birnen (etwa 2 Stück), reif, fest, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 1 gestr. TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zimt
- ¼ TL Ingwer, gemahlen
- 1 Prise Muskat
- 2 Prisen Paprika edelsüß
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1579 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 27.2 g
Alternatieve recepten
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45 min
Sauerkraut-Apfel-Auflauf
1h 40min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35min
Möhren-Fenchel-Durcheinander
45 min
Kartoffel-Rhabarber-Blechkuchen
2h
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50min
Warmer Salat mit roten Bohnen
13h
Möhren-Sellerie-Bratlinge mit Apfelkompott
45 min
Fenchelsalat
3 Std. 35 Min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 min
Rote-Bete-Birnen-Salat
10min
Grünkohl-Apfel-Salat
40 min