Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Majoran, abgezupft
- ¼ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 200 g Schmand
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 EL Olivenöl
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Erbsen, TK
- 200 g Fenchel, in dünnen Spalten, Fenchelgrün zum Garnieren beiseite gelegt
- 300 g Wirsing, in Streifen (1 cm)
- 1 Zucchini (150 g), halbiert, in Scheiben (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1124 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Herzhafter Gemüseeintopf
40 min
Gemüsesuppe alla Nonna
50 Min
Italienischer Gemüseeintopf
40 min
Minestrone
40 min
Kohlsuppe mit Tofu
1h 45 min
Spinatsuppe mit Wildreis
45 Min
Bunte Bohnensuppe
50 Min
Rote-Bete-Eintopf
1 godz. 30 min
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Linsen-Curry-Eintopf
35 min
Minestrone mit Seidentofu
35 min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35 min