Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Majoran, abgezupft
- ¼ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 200 g Schmand
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 EL Olivenöl
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Erbsen, TK
- 200 g Fenchel, in dünnen Spalten, Fenchelgrün zum Garnieren beiseite gelegt
- 300 g Wirsing, in Streifen (1 cm)
- 1 Zucchini (150 g), halbiert, in Scheiben (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1124 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Herzhafter Gemüseeintopf
40min
Italienischer Gemüseeintopf
40min
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Grüne Salatsuppe
40min
Bunte Bohnensuppe
50min
Minestrone
40min
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35 Min
Italienischer Gemüsetopf
10h
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50min
Minestrone mit Seidentofu
35 Min
Gemüsesuppe alla Nonna
50min