Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 140 g Naturreis
- 40 g getrocknete Sojabohnen
- 2 Eier
- 35 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 300 g Wasser
- 500 g Porree, in Ringen (1 cm)
- Butter zum Einfetten
- 150 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 300 g Tomaten, halbiert
- 3 Eier
- 200 g Sahne
- 1 EL Kartoffelstärke
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1 godz. 45 min
Süßkartoffel-Quiche
1 godz. 45 min
Paprika-Feta-Tarte
1 Std.
Paprika-Porree-Quiche
1 Std. 40 Min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 Std. 40 Min
Kartoffel-Quiche mit Wirsing
2h 20min
Spargel-Quiche
1hod. 10min
Porree-Feta-Tarte
2 Std.
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 Std. 15 Min
Möhrenquiche
1 Std. 30 Min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Wirsingtarte
1 Std. 30 Min