Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 140 g Naturreis
- 40 g getrocknete Sojabohnen
- 2 Eier
- 35 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 300 g Wasser
- 500 g Porree, in Ringen (1 cm)
- Butter zum Einfetten
- 150 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 300 g Tomaten, halbiert
- 3 Eier
- 200 g Sahne
- 1 EL Kartoffelstärke
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Paprika-Salami-Quiche
45 min
Spargel-Quiche
1u. 10min
Porree-Pilz-Quiche
2 Std. 10 Min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Paprika-Porree-Quiche
1h 40min
Lasagne mit Großmutters Gemüse
1 Std. 15 Min
Porree-Feta-Tarte
2 Std.
Wirsingtarte
1 Std. 30 Min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1h 45min