Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crespelle
- 150 g Milch
- 150 g Mineralwasser
- 4 Eier
- ½ TL Salz
- 160 g Mehl
- Öl zum Braten
Räucherlachs-Füllung
- 200 g Gewürzgurken, abgetropft, in Stücken
- 5 Stängel Dill, abgezupft
- 300 g Räucherlachs, in Würfeln (2 cm)
- 300 g Frischkäse
- 100 g Sahne-Meerrettich
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Rote Bete-Apfel-Salat
- 3 Schalotten, halbiert
- 50 g Öl
- 300 g Rote Bete, vorgegart, in Stücken
- 2 - 3 Äpfel, säuerlich, entkernt, (ca. 300 g), in Stücken
- 30 g Apfelessig
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3872 kJ / 925 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40min
Radieschen-Ingwer-Dressing
10 Min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40min
Spinat-Radieschen-Salat
15 Min
Blätterteigmuffins mit Lachs und Avocado
35 Min
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1 Std.
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Lammbällchen mit Erdäpfel-Röhrlsalat und Kerbelsauce
1 Std. 45 Min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40min
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45min