Blätterteig-Pasteten (mediterran)

Blätterteig-Pasteten (mediterran)

4.6 41 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
6 Stück

Ingrediënten

  • Butter zum Einfetten
  • Blätterteig (270 g, 24 x 40 cm), aus der Kühltheke, z.B. von Tante Fanny
    1 Packung
  • Bergkäse in Stücken
    150 g
  • Artischockenherzen (Abtropfgew. 165 g), abgetropft
    1 Dose
  • Schmand
    200 g
  • Eier
    2
  • Basilikum in feinen Streifen
    20 Blätter
  • Oregano, getrocknet
    ¼ TL
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 14 g
Calorieën 1731 kJ / 414 kcal
Vetten 30 g
Vezels 5.2 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...