Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 2 - 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 200 g Weizenkörner
- 50 g Mehl
- 100 g Ricotta
- 100 g Wasser
-
½
TL Natron
of ½ TL Backpulver - 30 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 250 g Tomaten, in Scheiben (3 mm)
- 50 g altbackenes Brötchen, in Stücken
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Pecorino, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 - 3 Prisen Oregano, getrocknet
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizzabrötchen - mal anders
1 godz. 20 min
Dinkel-Körner-Brötchen
2h
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1 godz. 45 min
Pilzza
1 godz. 20 min
Pizzarolle mit Chili, Pilzen und Paprika
2h 15min
Vollkorn-Brötchen
2h
Champignonpizza
1h 40min
Pizzarolle
1h 40min
Dille und Feta Fladenbrot
1 godz. 20 min
Mediterrane Fladenbrote
1 godz. 10 min
Kartoffelpizza mit Gemüse
2h
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min