Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten

Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten

3.2 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 Stücke

Ingrediënten

Teig
  • Basilikum abgezupft
    2 - 3 Stängel
  • Weizenkörner
    200 g
  • Mehl
    50 g
  • Ricotta
    100 g
  • Wasser
    100 g
  • Natron
    ½ TL
    ½ TL Backpulver
  • natives Olivenöl
    30 g
  • Salz
    1 TL
Belag
  • Tomaten in Scheiben (3 mm)
    250 g
  • altbackenes Brötchen in Stücken
    50 g
  • Parmesan in Stücken
    30 g
  • Pecorino in Stücken
    20 g
  • Knoblauchzehen
    1 - 2
  • natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
    20 g
  • Oregano, getrocknet
    2 - 3 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 15 g
Calorieën 1971 kJ / 471 kcal
Vetten 23 g
Vezels 6.9 g
Koolhydraten 55 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...