Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 3 Zwiebeln, halbiert
- Butter zum Einfetten
- 15 - 20 Scheiben Schinkenspeck, luftgetrocknet oder geräuchert (ca. 170-200 g)
- 25 g Haferflocken, fein
- 20 g Speisestärke
- 6 Eier
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 605 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Yorkshirepudding mit Birnen-Bohnen-und-Speck-Salat
1 godz.
Pudding Oma Erna
2h 30min
Schokoladen-Kaffee-Pudding
15 min
Marinierte Möhren
50 min
Landjäger-Pfannkuchen
40min
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1 Std. 15 Min
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3h
Hefewaffeln
50 min
Marzipanwaffeln mit Cassisbirnen
1h 20min
Hefe-Gugelhupf
7h
Rheinischer Döppekuchen
1h 50min
Döppekooche
1h 30min