Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 3 Zwiebeln, halbiert
- Butter zum Einfetten
- 15 - 20 Scheiben Schinkenspeck, luftgetrocknet oder geräuchert (ca. 170-200 g)
- 25 g Haferflocken, fein
- 20 g Speisestärke
- 6 Eier
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 605 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spitzkohl-Flammkuchen
1h 40 min
Reibekuchen
45 min
Waldorfsalat
30 min
Quark-Hefe-Taler
2h 15 min
Quark-Öl-Grundteig
5 Min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25 min
Ahle Worscht-Kräppel
1 Std. 10 Min
Sauerkraut-Schnecken
1 godz. 45 min
Bremer Brot (Bremen)
1h 50 min
Hefegrundteig, süss
1h
Rheinischer Döppekuchen
1h 50 min
Döppekooche
1h 30 min