Apparaten en accessoires
Karamellpudding
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Karamell-Hartbonbons (z.B. Werthers Echte)150 g
-
Milch500 g
-
Eigelb2
-
Speisestärke40 g
-
Kardamom, gemahlen2 - 3 Msp.
-
Zucker4 TL
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt100 g
-
Naturjoghurt75 g
-
Rhabarberkompott selbst gemacht (siehe Tipp)250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
1959 kJ /
468 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Apfelstrudelcreme
25min
Vanillepudding
25min
Schokoladenpudding
10min
Milchreis mit Zimtpflaumen
1u.
Pudding Oma Erna
2u. 30min
Brot-Crumble
25min
Pfannkuchen "Schwarzwälder Art"
45min
Kokos-Vanille-Pudding
1u. 15min
Birnenkuchen mit Speck (Schleswig-Holstein)
1u. 15min
Milchreis-Eis mit Mandellikör und Erdbeeren
7u. 45min
Marzipanwaffeln mit Cassisbirnen
1u. 20min
Waldmeister-Panna-Cotta
5u. 15min