Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanille-Schmand
- 200 g Schmand
- 3 EL Vanillezucker, selbst gemacht
Zwetschgen-Ragout
- 600 g Zwetschgen, halbiert, entsteint
- 150 g roter Traubensaft
- 150 g roter Portwein
- 20 g Speisestärke
- 40 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Prisen Zimt
Quarkkeulchen
- 2 Eier, getrennt
- 700 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, gegart, abgekühlt
- 400 g Magerquark
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 100 g Rosinen
- 4 EL Butter zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2880 kJ / 689 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5.6 g
Alternatieve recepten
Lausitzer Hefeplinsen
1 Std. 25 Min
Kokos-Kirsch-Kompott mit Minzpesto
1h 15min
Gebackene Holunderblüten
1h 30min
Quarkklöße im Melonensud
1h
Rhabarberlasagne
1 Std. 10 Min
Spreewälder Mohnpielen (Brandenburg)
20min
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1h 15min
Sächsische Quarkkeulchen
3 Std.
Stachelbeerkompott mit Mandelcreme
25min
Beerenkaltschale mit Schneeklößchen
3 Std.
Nougateis mit Quittenkompott
12 godz.
Grießflammeri
2h 30min