Apparaten en accessoires
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
reife Birnen in Stücken (2 cm)300 g
-
Mandelstifte30 g
-
Sahne120 g
-
Zartbitter-Schokolade (55 % Kakao), in Stücken80 g
-
Obstler (optioneel)20 g
-
Vanilleschote (7 cm), in Stücken (1,5 cm)1 Stück
-
Zucker50 g
-
Zitronensaft2 EL
-
Eiweiß2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1433 kJ /
342 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Caipirinha-Creme
3u. 30min
Birnencreme
3u. 30min
Brombeer-Quark-Terrine
8u.
Himbeer-Rotwein-Slush
8u. 20min
Amarena-Eis
8u. 10min
Marillen-Mascarpone-Eis
3u. 35min
Gratinierte Kirschen
30min
Apfel-Quark-Trifle
1u. 30min
Engelsspeise
30min
Birnen mit Schokoladen-Kardamom-Sauce
40min
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1u. 20min
Avocado-Zitronen-Creme
20min