Apparaten en accessoires
Far Breton
Voorbereiding. 20min
Totaal 9u. 20min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Pflaumen halbiert, entsteint450 g
-
Armagnac150 g
-
Butter zum Einfetten
-
Eier5
-
Zucker120 g
-
Salz½ TL
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten180 g
-
Milch550 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
1741 kJ /
416 kcal
Vetten
8 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
57 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pflaumen
11 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Nusstarte mit Aprikosen
1u.
Aprikosen-Schnecken
2u. 15min
Orangen-Granatapfel-Tarte
2u. 20min
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1u.
Kirsch-Clafoutis
1u. 10min
Apfel-Wein-Tarte
3u.
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2u. 30min
Grapefruitgelee
30min
Englische Früchtekuchen
3u. 30min
Joghurt-Beeren-Terrine
10u. 30min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1u.
Badische Apfeltorte
1u. 40min