![Far Breton Far Breton](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/234917.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Pflaumen, halbiert, entsteint
- 150 g Armagnac
- Butter zum Einfetten
- 5 Eier
- 120 g Zucker
- ½ TL Salz
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 550 g Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1741 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quarkauflauf
1h 10min
Basilikum-Apfel-Tarte
2 godz. 40 min
Orangen-Granatapfel-Tarte
2 godz. 20 min
Englische Früchtekuchen
3h 30min
Spreewälder Mohnpielen (Brandenburg)
20min
Apfel-Wein-Tarte
3h
Himbeertarte mit Mandeln
2h 30min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1h
Butterkuchen mit Mohn
4 Std.
Aprikosen-Schmand-Tarte
1h 10min
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1h
Aprikosengugelhupf
2 godz.