Apparaten en accessoires
Burgunderbrot
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 30min
20 Scheiben
Ingrediënten
-
Roggenkörner400 g
-
Burgunder Rotwein650 g
-
Sauerteig flüssig (z.B. von Seitenbacher)300 g
-
Dinkelmehl Type 630300 g
-
Kümmel2 TL
-
Salz3 TL
-
Backpulver15 g
-
brauner Zucker½ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 20 Scheiben
Eiwitten
92 g
Calorieën
12273 kJ /
4904 kcal
Vetten
14 g
Vezels
82.7 g
Koolhydraten
563 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kochen mit Rotwein
11 recepten
Duitsland
Duitsland