Burgunderbrot

Burgunderbrot

4.0 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 30min
20 Scheiben

Ingrediënten

  • Roggenkörner
    400 g
  • Burgunder Rotwein
    650 g
  • Sauerteig flüssig (z.B. von Seitenbacher)
    300 g
  • Dinkelmehl Type 630
    300 g
  • Kümmel
    2 TL
  • Salz
    3 TL
  • Backpulver
    15 g
  • brauner Zucker
    ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 20 Scheiben

Eiwitten 92 g
Calorieën 12273 kJ / 4904 kcal
Vetten 14 g
Vezels 82.7 g
Koolhydraten 563 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...