Apparaten en accessoires
Aprikosen-Ketchup
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
1 Schraubglas
Ingrediënten
-
getrocknete Aprikosen, entsteint (Soft-Aprikosen)200 g
-
Wasser600 g
-
gelbe Tomaten reif, Stielansatz keilförmig entfernt400 g
-
frischer Ingwer in dünnen Scheiben20 g
-
Zwiebeln halbiert125 g
-
Knoblauchzehe1
-
Öl2 EL
-
Zucker70 g
-
Apfelessig80 g
-
Salz1 TL
-
Senfkörner hell1 TL
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Piment1 Prise
-
Kurkuma¼ TL
-
Nelken1 Prise
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
17 g
Calorieën
4900 kJ /
1172 kcal
Vetten
24 g
Koolhydraten
186 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Erdbeerchutney
35min
Zwetschgen-Chutney
50min
Rhabarber-Chutney
1u. 30min
Erdbeer-Tomaten-Relish
40min
Kürbis-Apfel-Chutney
50min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30min
Erdbeer-Curry-Ketchup
1u.
Gelbes Ketchup
45min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1u.
Birnen-Senf
30min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min