Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 40 g Mandeln
- 250 g Mehl
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 1 Eigelb
- 1 Prise Salz
Belag
- 4 Äpfel, Boskop (Ø ca. 7 cm, ca. 1000 g)
- 150 g Apfelsaft
- 380 g Weißwein
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 40 g Zucker
- 50 g Rosinen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1424 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhabarber-Käsekuchen
7h 30 min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 godz. 20 min
Rhabarber-Mandel-Torte
4 Std. 30 Min
Birnenkuchen alla Toscana
3h 20min
Weintorte mit Äpfeln und Zimtsahne
7 Std.
Mascarpone-Apfel-Torte
6 godz.
Kirschendatschi mit Weißbier-Sabayon
3 godz.
Birnen-Schmand-Torte
2h
Birnen-Nuss-Kuchen
1h 45 min
Bratapfelkuchen
7 Std.
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4 godz.
Mohn-Birnen-Kuchen
3 godz.