Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Mandeln
- 300 g Früchtemischung, getrocknet (z.B. Äpfel, Aprikosen, Pflaumen und Birnen)
- 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 100 g Wasser
- 50 g Rum
- 100 g Rosinen
- 80 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 60 g Zucker
- 2 Prisen Salz
- 1 Ei
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen und Bestreuen
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 985 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnen-Gewürz-Kuchen
1 godz. 10 min
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3 Std.
Rührkuchen mit Obst
1h
Früchtekuchen
3 godz. 10 min
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min
Hefe-Gugelhupf
7h
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1 Std. 20 Min
Hefezopf mit Puddingfüllung
1h 30min
Aprikosengugelhupf
2h
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2u. 30min
Marokkanischer Gugelhupf
1 godz. 35 min
Vanille-Buchteln mit Mirabellen
2h